Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Februarie 2021
Vizualizari: 338
Comentează add

Crește numărul cazurilor de COVID-19 confirmate la elevi și cadre didactice, iar modul de desfășurare a cursurilor se poate schimba de la o zi la alta.

Cazuri de COVID-19, confirmate la elevi şi cadre didactice

radiojurnal

 

Crește numărul cazurilor de COVID-19 confirmate la elevi și cadre didactice, iar modul de desfășurare a cursurilor se poate schimba de la o zi la alta.
 
O grădiniță și o școală din două localități sibiene intră de mâine în scenariul roșu, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu coronavirus, iar o clasă pregătitoare de la Colegiul Național "Octavian Goga" din Sibiu și două grupe de grădiniță din Avrig trec în online, în urma diagnosticării unui elev şi a două cadre didactice.
 
În Argeș, sunt 19 școli cu cel puțin un caz de COVID-19.
 
La o săptămână de la reluarea cursurilor, au fost confirmaţi 21 de elevi, trei cadre didactice și secretara unei școli. Cu toții sunt în izolare la domiciliu.
 
În Giurgiu, un elev de liceu a primit rezultat pozitiv la coronavirus marţi, dar colegii de clasă vor continua deocamdată cursurile normal, cu prezența fizică.
 
Ancheta epidemiologică este în derulare, transmit corespondenții RRA.
 
(PH)

Etichete covid-19elevicadre didactice(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live