Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

27 Noiembrie 2021
Vizualizari: 403
Comentează add

Primarul Nicuşor Dan s-a întâlnit, în această dimineaţă, cu premierul Nicolae Ciucă.

Cât vor plăti bucureștenii pentru căldură

radio-romania-actualitati

Arhivă  Foto: Răzvan Stancu.

Primarul general al Capitalei a dat asigurări, astăzi, că bucureştenii nu trebuie să-şi facă griji deocamdată pentru plata întreţinerii, aceasta deoarece vor plăti în continuare 164 de lei pentru gigacalorie.

El a explicat că, dacă se va majora tariful, facturile mărite vor veni abia după două luni de la adoptarea hotărârii de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Nicuşor Dan s-a întâlnit, în această dimineaţă, cu premierul Nicolae Ciucă.

Edilul a precizat că nu a solicitat bani de la Guvern pentru acest an, însă va fi nevoie de un ajutor financiar în anul 2022. Nicuşor Dan s-a declarat optimist că va primi acest ajutor din partea statului.


Nicuşor Dan: Legat de chestiunea cine acordă banii, aici este o decizie, după cum știți, bugetul pe anul 2022 este atributul Parlamentului și eu sper să existe înțelepciune în Parlament, astfel încât autoritățile locale care sunt în dificultate, și vorbesc aici de toate autoritățile locale care au sisteme centralizate de încălzire, să poată să fie ajutate să treacă această iarnă. Eu sunt foarte optimist că o să primim un ajutor din partea statului, așa cum sunt foarte optimist că o să primească toate orașele care au sisteme centralizate de încălzire.
 

Realizator: Potrivit primarului Capitalei, la discuţia cu primul ministru s-au mai abordat intenţia Primăriei de a cumpăra ELCEN, producătorul de energie termică al Capitalei, bugetul Capitalei sau situaţia construcţiilor haotice din Bucureşti.


Etichete bucurestiintretinereprimar generalnicusor dannicolae ciucaelcen(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live