Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Iulie 2019
Vizualizari: 236
Comentează add

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate nu funcţionează, joi, pentru a doua zi consecutiv, din cauza unor probleme tehnice.

Cardurile de sănătate, din nou cu probleme

florin-lepadatu

 Foto arhivă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate nu funcţionează, joi, pentru a doua zi consecutiv, din cauza unor probleme tehnice.

Astfel, serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă şi se eliberează în regim off-line până la remedierea situaţiei.

Invitat la Apelul Matinal de la Radio România Actualităţi, purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Augustus Costache, spune că se intervine pentru deblocarea platformei informatice, fără a preciza cât va fi indisponibilă.

Augustus Costache: "Mai mulţi medici s-au plâns că în anumite momente platforma funcţiona, peste o oră sau două nu funcaţiona sau funcţiona foarte dificil.

Prin urmare, având în vedere această situaţie, am decis să ridicăm acele reguli de validare a serviciilor în termen de maximum 3 zile lucrătoare după acordarea serviciului până la remedierea indisponibilităţii.

Deci serviciile medicale, medicamentele şi dispozitiviele medicale se acordă sau se eliberează după caz, în regim offline şi se vor putea raporta într-un termen mult mai lung."


Etichete Card

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live