Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nucu Jalea

3 Iunie 2018
Vizualizari: 1248
Comentează add

Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea au avut o iniţiativă ingenioasă pentru a stimula donarea de sânge în rândul tinerilor

Caravana de donare de sânge "Blood Network" a ajuns la Braşov

nucu-jalea

 

 A patra ediţie a caravanei de donare de sânge "Blood Network" a ajuns pentru două zile la Braşov, în parcarea unui centru comercial de la ieşirea spre Bucureşti. Împreună cu Institutul Naţional de Transfuzii de Sânge şi cu Platforma Tehnologică "Şi eu donez", organizatorii festivalurilor de muzică electronică Untold şi Neversea vor fi până pe 29 iunie în şase oraşe din ţară. Cei care donează sânge la caravanele mobile primesc un bilet gratuit pentru prima zi la unul dintre cele două festivaluri, la alegere. Iar cei ce donează în această perioadă la Centrele de Transfuzie din ţară beneficiază de reduceri substanţiale la achiziţionarea biletelor. 

Eduard Chereji, organizator:  "Este foarte important să donăm. Există o dorinţă şi o înţelegere mai arzătoare din partea tinerilor cu privire la donarea şi actul recurent. Nu e important să donezi doar atunci când îţi spune Untold şi Neversea şi îţi oferă un bilet sau o reducere, ci e important să facem acest lucru de câte ori ne permite sănătatea, de câte ori se poate într-un an". 

În weekend-ul următor caravana "Blood Network" poposeşte la Iaşi şi la Timişoara.


Etichete Blood NetworkBraşovUntoldNeverseaEduard CherejiInstitutul Naţional de Transfuzii de Sângedonare

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live