Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Decembrie 2016
Vizualizari: 716
Comentează add

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a anunţat când va avea loc prima şedinţă a noului cabinet.

Când va avea loc prima ședință a noului guvern

radiojurnal

Sorin Grindeanu.

Premierul desemnat Sorin Grindeanu , prezent la conferinţa de presă, alături de liderul PSD, Liviu Dragnea , a anunţat când va avea loc prima şedinţă a noului cabinet:

”De azi de dimineaţă, când am aflat în mod oficial că sunt primul-ministru desemnat am avut, aşa cum spuneau şi dnii preşedinţi Dragnea şi Tăriceanu, discuţii legate de calendar.

Sorin Grindeanu: ”Dacă acest calendar, cu acea rezervă legată de depunerea jurământului, va fi respectat, atunci în aceeaşi seară, la ora 21:00, o să facem prima şedinţă de guvern unde vom emite ordonanţa de organizare a guvernului şi, de asemenea, proiectul de lege privind abilitarea guvernului de a emite ordonanţe pentru a trimite acest proiect rapid în parlament pentru aprobare, astfel încât vineri să poată fi adoptat în parlament pentru aprobare.

”Mulţumesc tututor celor care m-au susţinut, pornind la PSD de la preşedintele Liviu Dragnea, de la cei care ne-au dat încredere în Comitetul Executiv Naţional al PSD, a coaliţiei PSD-ALDE şi, aşa cum a anunţat domnul preşedinte Dragnea, suntem deschişi luni după masă, după ce vom depune programul de guvernare la parlament şi lista cu miniştrii, marţi, lista cu miniştrii, cu structura guvernului, să avem discuţii cu UDMR şi cu minorităţile.

”Am văzut alte formaţiuni politica au anunţat dinainte de a vedea lista cu Cabinetul, de asemenea programul de guvernare, că nu votează. Mi se pare o abordare greşită, dar este treaba dânşilor”.
 


Etichete prima ședință a noului guvernpremierul desemnat Sorin Grindeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live