Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

2 August 2021
Vizualizari: 351
Comentează add

Până pe 20 august, călătorii care aduc la staţiile Pipera şi Dimitrie Leonida cinci deşeuri (PET-uri, sticle, doze de aluminiu) primesc în schimb o cartelă de metrou cu o călătorie

Campanie inedită la Metrou

alex-lancuzov

Foto: Alex Lancuzov

 Campanie inedită la Metrou : De astăzi şi până pe 20 august, călătorii care aduc la staţiile Pipera şi Dimitrie Leonida cinci deşeuri (PET-uri, sticle, doze de aluminiu) primesc în schimb o cartelă de metrou cu o călătorie. Bucureştenii apreciază Campania Metrorex pentru încurajarea colectării şi a reciclării ,,PET=BILET”.

 
Nu cartela de metrou primită la schimb cu pet-urile i-a mobilizat pe bucureşteni ci exemplul civic în societate, acela de avea grijă de mediu şi de a-i învăţa şi pe alţii să protejeze natura pentru a lăsa curăţenie în jurul nostru.
 
Încă de la prima oră mulţi părinţi cu copii au venit la staţia de metrou Dimitrie Leonida din Berceni pentru a le arăta celor mici cum se selectează şi se reciclează deşeurile.
 
Campania ar putea fi extinsă şi la alte staţii spune Ştefan Paraschiv, director general Metrorex.
 
Punctul de colectare de la staţia de metrou Dimitrie Leonida este deschis dimineaţa de la ora 7 - 10 iar la Pipera se pot aduce PET-uri după amiaza de la 16 00 la 19 00.
 

Etichete metrorexmetroucalatorie gratuitaPETPET=BILET(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live