Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

28 Ianuarie 2019
Vizualizari: 850
Comentează add

Săptămâna acesta ar urma ca Guvernul să adopte bugetul pe 2019.

Bugetul de stat pe anul 2019

florin-lepadatu

 

Săptămâna acesta ar urma ca Guvernul să adopte bugetul pe 2019.

Secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul USR Iulian Bulai, a anunţat pe Facebook, după ce a discutat telefonic cu vicepreşedintele acestui for, Florin Iordache, că Guvernul va adopta bugetul pe 2019 cel târziu joi, iar dezbaterile în Parlament vor începe pe 5 februarie.

Andrei Şerban relatează: "Ministerul Finanţelor Publice ar putea să prezinte mâine în dezbatere publică proiectul de buget pe anul acesta - susţin surse politice.

În aceste condiţii s-ar putea ca bugetul să fie dezbătut în şedinţa Guvernului de săptămâna viitoare şi el să intre în dezbaterea Parlamentului luna viitoare, când forul legislativ îşi va relua lucrările.

Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat zilele trecute un mesaj pe un forum de socializare în care spunea că viitorul financiar arată bine şi se referea la o întâlnire pe care a avut-o cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cu ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cu consilierul premierului, Darius Vâlcov.

Luna trecută, premierul Viorica Dăncilă declara, în cadrul unei întâlniri neoficiale cu jurnaliştii, că Ministerul Finanţelor lucrează la alcătuirea bugetului pe anul acesta, astfel încât să fie onorate toate obligaţiile financiare pe care executivul său şi le-a asumat în ultimele luni.

Tot luna trecută, pe la mijlocul ei, CSAT-ul a adoptat  bugetul pe anul acesta pentru domeniul securităţii naţionale şi a aprobat planul de înzestrare a Armatei 2019-2028."


Etichete Bugettaxeimpozite

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live