Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Aura Neag, Londra

22 Februarie 2021
Vizualizari: 102
Comentează add

Boris Johnson a anunțat calendarul de ridicare a restricțiilor în Anglia

aura-neag-londra

 Premierul Marii Britanii, Boris Johnson.        Foto: Arhivă.

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat așteptatul calendar de ridicare a restricțiilor în Anglia, care se află în carantină națională de la începutul anului.

Premierul Boris Johnson a anunțat că restricțiile voi fi ridicate în etape, începând din 8 martie, dacă sunt îndeplinite patru condiții: campania de vaccinare continuă, vaccinurile existente rămân eficiente, numărul infecțiilor continuă să scadă și ultima condiție este să nu apară tulpini noi.

Primele care se vor redeschide vor fi școlile - a anunțat Boris Johnson. ”În două săptămâni, elevii și studenții din toate școlile și universitățile se vor putea întoarce în siguranță pentru lecții față în față, sprijiniți de o campanie de testare de două ori pe săptămână, pentru elevii din clasele gimnaziale și pentru studenți”.

Dacă lucrurile rămân sub control, din 29 martie va fi permisă socializarea în aer liber pentru grupuri de până la șase persoane. Tot din această dată va înceta obligația de a rămâne acasă.

În ceea ce privește economia, aceasta va fi redeschisă treptat, începând din 12 aprilie - a anunțat Boris Johnson. ”În a doua fază, magazinele neesențiale vor fi redeschise inclusiv saloanele de coafură - mă bucur să vă anunț. Vor fi redeschise și sălile de sport. Impactul ridicării restricțiilor va fi monitorizat atent cu studii de specialitate, făcute la fiecare patru săptămâni”.


Etichete Boris JohnsonAnglia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live