Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

23 August 2019
Vizualizari: 802
Comentează add

Peste 100.000 de spectatori sunt aşteptaţi sâmbătă, la Aeroportul Băneasa, unde este programat BIAS 2019.

BIAS 2019, la Aeroportul Băneasa

alex-lancuzov

Arhivă Foto: facebook.com/BucharestInternationalAirShow.

Peste 100.000 de spectatori sunt aşteptaţi sâmbătă, la Aeroportul Băneasa, unde este programat BIAS 2019, cel mai mare spectacol aviatic din România.

Evenimentul este dedicat, anul acesta, celebrării a 50 de ani de activitate a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi 15 ani de la aderarea României la NATO. Ce formaţii evoluează şi ce recomandări au organizatorii aflăm de la Alex Lancuzov.

Reporter: Peste 100 de avioane în aer și la sol, formații și demonstrații de acrobație aeriană și zbor solo, efecte pirotehnice în crepuscul, focuri de artificii și un concert la încheierea programului sunt printre atracțiile BIAS 2019, spectacol ajuns la a 11-a ediție. Deschiderea oficială este programată pentru ora 10:00 cu un zbor mic 21, iar la închiderea spectacolului aproape de ora 21 va evolua o aeronava Spartan, tot din dotarea Forțelor Aeriene Române. Pentru că sunt așteptați peste 100.000 de spectatori, organizatorii au câteva recomandări pentru public.


Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al companiei Aeroporturi București: Avioane de luptă, avioane de acrobaţie, planoare, parașutiști, elicoptere pentru un astfel de show care este foarte condensat, se desfăşoară într-o singură zi, dar fără pauză. Nu există locuri de parcare, astfel încât recomandarea noastră foarte fermă este ca participanţii să vină cu alte mijloace de transport, mijloace de transport în comun. Este recomandat ca oamenii să îşi protejeze, în primul rând, capul și, de asemenea, să aibă haine cu factor de protecție solară, în special pentru cei mici, să se hidrateze. Avem noi grijă aici, pe platforma aeroportului, de tot ceea ce le trebuie.


Reporter: La BIAS 2019 intrarea este liberă.


Etichete Avionaeroportbias 2019biasaeroportul baneasanatoavioane de lupta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live