Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Moise

21 Iunie 2019
Vizualizari: 639
Comentează add

Balustrada de beton a podului de la Marghiloman, care face legătura dintre zona industrială a Buzăului şi oraş s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp. Nu sunt victime.

Balustrada de beton a podului de la Marghiloman(Buzău) s-a prăbuşit

cristina-moise

Foto: Cristina Moise.

Balustrada de beton a podului de la Marghiloman, care face legătura dintre zona industrială a Buzăului şi oraş s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp.

Nu sunt victime, dar la faţa locului se află o echipă de specialişti pentru a evalua situaţia.

Traficul rutier pe podul Marghiloman, din orașul Buzău este, deocamdată, suspendat. Fac precizarea foarte clară că în urmă cu maxim două ore s-au prăbușit trotuarul și balustrada podului Marghiloman, care asigură legătura între zona industrială și orașul Buzău. Nu au fost surprinse nici persoane și nici autoturisme.

Potrivit primarului Constantin Toma, acest pod este cuprins într-un proiect de renovare, care se află în fața licitației de execuție. Este cunoscut, spune primarul, că podul Marghiloman este avariat și, ca atare, se impune începerea lucrărilor de refacere.

Podul este construit în 1970, și nu a trecut prin reparații.

La fața locului, prin ordin al prefectului județului Buzău, Carmen Ichim, se află o echipă complexă de specialiști, care va decide în cursul zilei de astăzi, dacă va rămâne sau nu suspendată circulația rutieră pe podul Marghiloman din orașul Buzău.


Etichete podbalustradaBuzauprabusit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live