Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ani Sandu, Washington

6 Februarie 2014
Vizualizari: 1242
Comentează add

Cu doar o zi înaintea începerii olimpiadei de la Soci, SUA avertizează că teroriştii ar putea încerca să zboare spre Rusia cu "explozibili ascunşi în tuburile de pastă de dinţi".

Avertisment de securitate american înaintea olimpiadei

ani-sandu-washington

Foto Arhivă.

Cu doar o zi înaintea începerii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, Statele Unite avertizează că teroriştii ar putea încerca să zboare spre Rusia cu explozibili ascunşi chiar şi în tuburile de pastă de dinţi.

Avertismentul vine din partea Departamentului pentru securitate internă, care a trimis o atenţionare către mai multe companii aeriene ce au zboruri directe către Rusia în această perioadă.

Potrivit unor surse, citate de presa americană, informaţiile au fost transmise, atât către companii aeriene din SUA, cât şi din alte ţări.

Oficialităţile americane spun că au informaţii că teroriştii ar putea încerca să asambleze dispozitivele explozive în timpul zborului sau în momentul în care au ajuns la olimpiadă.

Substanţele explozive ar putea fi ascunse în recipiente de produse cosmetice.

Potrivit postului de televiziune CNN, autorităţile americane au această informaţie de la o sursă credibilă şi iau ameninţarea foarte în serios, la fel ca şi alte ţări.


Etichete SUASociteroriştizborRusiatuburi de pastă de dinţiexplozibiliavertismentsecuritateCNNautorităţiolimpiadă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live