Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMÂNII DE PRETUTINDENI Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2020
Vizualizari: 708
Comentează add

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a scris pe Facebook că este vorba de un sabotaj, din partea Elcen, instituţie aflată în subordinea Guvernului PNL.

„Avarie de natură politică” în sistemul de încălzire bucureștean

radiojurnal

Gabriela Firea, primarul Capitalei. Foto: Arhivă.

Compania Termoenergetica Bucureşti anunţă că, în urma unor manevre efectuate de CET Sud, aparţinând Elcen - entitate aflată în subordinea Ministerului Economiei, au fost înregistrate fluctuaţii de presiune în sistemul de termoficare, care au produs o avarie majoră la reţeaua primară, care alimentează sectoarele 2 şi 3.

Manevrele au constat în modificarea debitului, ce a  determinat creştea bruscă a temperaturii agentului termic cu aproape 20 de grade.

Din această cauza CET Sud nu mai poate furniza apă caldă şi căldură către punctele termice din aceste zone.

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a scris pe Facebook că este vorba de un sabotaj, din partea Elcen, instituţie aflată în subordinea Guvernului PNL.

Potrivit primarului general, greşeala cu 20 de grade în plus la livrarea agentului termic a produs o avarie foarte gravă.

Gabriela Firea a anunţat că va depune o plângere penală pentru că greşeala Elcen vine la două zile după ce ministrul economiei a declarat că lucrează la o lege prin care i se va interzice Primariei capitalei să plătească subvenţia pentru agentul termic, cu exceptia unui număr mic de persoane. 


Etichete avarieincalziresabotaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live