Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Octombrie 2020
Vizualizari: 206
Comentează add

Consumatorii casnici ar putea economisi până la 600 de lei pe an, în funcţie de mărimea gospodăriei, dacă îşi renegociază contractele cu furnizorii de gaze - susţin analiştii.

Avantaje ale renegocierii contractelor cu furnizorii de gaze

radiojurnal

Foto: romgaz.ro

Consumatorii casnici ar putea economisi până la 600 de lei pe an, în funcţie de mărimea gospodăriei, dacă îşi renegociază contractele cu furnizorii de gaze - susţin analiştii pieţei.

Doar 10% dintre consumatori au făcut acest lucru până acum - arată datele furnizate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă, spune că avantajul renegocierii cotractului la gaze se va vedea cel mai bine în lunile de iarnă.

Dumitru Chisăliţă: Aş începe cu o cifră care a fost aruncată în spaţiul public, în Comunicatul Consiliului Concurenţei, de 200 de lei pe lună. Este o cifră care din punctul meu de vedere este exagerată. Putem să discutăm de o reducere a consumului de gaze în perioada de iarnă, undeva la 500 de lei pe an, încă 100 de lei să zicem că am putea obţine în perioada caldă, adică 600 de lei pe an, o reducere în cazul unui consumator care stă într-o casă, şi undeva la 250 de lei, maxim 300 de lei pe an, la nivelul unui consumator care stă într-un bloc.


Etichete (ii)contractgaze

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live