Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 August 2021
Vizualizari: 1071
Comentează add

AUDIO: Imunizarea elevilor de peste 12 ani se va face însă doar cu acordul părinţilor - a spus la Radio România Actualităţi ministrul sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Autorităţile iau în calcul deschiderea unor centre de vaccinare în şcoli Autorităţile iau în calcul deschiderea unor centre de vaccinare în şcoli - Conține audio

radiojurnal

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Foto: gov.ro.

Odată cu începerea noului an de învăţământ, autorităţile iau în calcul deschiderea unor centre de vaccinare în şcoli.

Imunizarea elevilor de peste 12 ani se va face însă doar cu acordul părinţilor - a spus la Radio România Actualităţi ministrul sănătăţii, Ioana Mihăilă.


Ioana Mihăilă: Încă suntem în discuţii cu CNCAV, cel care coordonează campania de vaccinare, pentru a găsi cele mai bune metode prin care putem desfăşura activităţi de vaccinare la nivelul şcolilor, pentru că există diferenţe semnificative de la o comunitate la alta. Nu avem aceeaşi acoperire cu personal medical, de exemplu, în şcoli din mediul urban ca şi în mediul rural, şi atunci aceste activităţi de vaccinare vor trebui adaptate fiecărei comunităţi. Cel mai probabil, în mediul rural și în școlile unde nu există suficient personal medical se va merge pe unități mobile pentru vaccinare, dar, da, vaccinarea la copii se va face pe baza consimţământului părinţilor.

AUDIO: Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, la Apel Matinal, RRA.

(RS)


Etichete exclusiv radioscolivaccinareioana mihailaparinti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live