Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

30 Mai 2020
Vizualizari: 468
Comentează add

Ungaria anunță că analizează situația epidemiologică din fiecare stat vecin înainte de luarea unor decizii de relaxare a măsurilor impuse la trecerea frontierelor.

Autoritățile de la Budapesta mențin restricțiile pentru România și Ucraina

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

 Foto: Arhiva/ politiadefrontiera.ro

Ungaria anunță că analizează situația epidemiologică din fiecare stat vecin înainte de luarea unor decizii de relaxare a măsurilor impuse la trecerea frontierelor.

Deocamdată, autoritățile de la Budapesta mențin restricțiile pentru România și Ucraina.

Şeful Centrului de Permanenţă al Comitetului Operativ pentru Combaterea Pandemiei de Coronavirus, Tibor Lakatos, a menționat că Ungaria a oferit posibilitatea cetățenilor români și ucraineni să tranziteze teritoriul ungar.

Dar în cazul celor care doresc să rămână în această țară restricțiile sunt încă în vigoare, iar cetățenii ungari care se întorc acasă trebuie să intre cu anumite excepții în izolare la domiciliu.

Ungaria permite, în prezent, cetățenilor români să tranziteze teritoriul său pe trasee stabilite și pot intra în această țară în anumite condiții și lucrători transfrontalieri și cei care prestează activități sezoniere în agricultură. 

Pot intra în Ungaria şi cetăţenii români care au drept de ședere în această țară și prezintă documente cu datele referitoare la adresă, dar trebuie să stea în autoizolare 14 zile.


Etichete (ii)ungariarestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live