Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

3 Decembrie 2020
Vizualizari: 260
Comentează add

Carantina va fi prelungită și în orașul Ovidiu pentru a doua oară, în timp ce orașul Medgidia și stațiunea Costinești vor ieși din cantină sâmbătă.

Autorităţile au în vedere prelungirea carantinei în municipiul Constanţa

sorin-cealera-constanta

       FOTO: facebook.com/ministeruldeinterne

Încă 7.661 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în România din peste 32.000 de teste efectuate în ultimele 24 de ore. Au fost anunțate un număr record de decese, 211, iar la Terapie intensivă sunt internați 1.252 de pacienți.

Cele mai multe noi îmbolnăviri s-au registrat tot la București, capitala fiind urmată de județele Cluj, Constanța, Iași și Timiș.

Având în vedere că rata de infectare cu noul virus rămâne mare în orașul Constanța, 10,5, autoritățile au în vedere prelungirea carantinei în acest municipiu, iar o decizie în acest sens urmează să fie luată în această seară.

Silviu Ioan Coşa, prefectul județului: Având în vedere faptul că rata de incidență este în momentul de față la un platou fără să se înregistreze o scădere semnificativă șansele sunt foarte mari să se prelungească. Nu avem în calcul alte restricții care să fie introduse, ci doar cu o înăsprire a celor existente. Vom intensifica măsurile din punct de vedere a ceea ce înseamnă prezența forțelor de ordine pe stradă, ceea ce apreciem că după această zonă de platou ne va duce și la o scădere a ratei de incidenţă.
 
Realizator: Carantina va fi prelungită și în orașul Ovidiu pentru a doua oară, în timp ce orașul Medgidia și stațiunea Costinești vor ieși din cantină sâmbătă, ne-a transmis corespondentul RRA Sorin Cealera. 
 
(II)
 

Etichete (II)Constantacarantinaprelungire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live