Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela German

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 830
Comentează add

În Mureș acum alte aproape 6.000 de persoane se află în autoizolare la domiciliu și circa 350 se află în spațiile de carantină.

Asistente medicale din Târgu Mureş infectate cu SARS-CoV-2

marcela-german

   Foto: Arhivă.

Două asistente medicale de la Clinica de Boli Infecțioase din Tîrgu Mureș au fost confirmate cu COVID-19 și se află internate în spital.

DSP Mureș a demarat testarea celorlalte cadre medicale, iar o parte din rezultate au sosit și sunt negative. La această dată, 29 de persoane din județul Mureș sunt internate cu suspiciune de infecție cu coronavirus la Clinica de Boli Infecțioase.

Aseară, a survenit primul deces înregistrat în județ ca urmare a COVID-19. Este vorba de un tîrgumureşean de 70 de ani care a ajuns, ieri, cu ambulanța la SMURD, după care a fost transferat la Secția de Boli Infecțioase unde a făcut stop cardio-respirator.

Între timp s-a confirmat îmbolnăvirea cu coronavirus. În Mureș acum alte aproape 6.000 de persoane se află în autoizolare la domiciliu și circa 350 se află în spațiile de carantină.

(S.S.)


Etichete SARS-CoV-2coronavirusmedicalizolare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live