Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

30 Noiembrie 2018
Vizualizari: 620
Comentează add

Nouă spitale şi Serviciul de Ambulanţă vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Capitală, în minivacanţa de 1 Decembrie.

Asistenţa medicală de urgenţă în Capitală, în minivacanţa de 1 Decembrie

marilena-francu

Nouă spitale şi Serviciul de Ambulanţă vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Capitală, în minivacanţa de 1 Decembrie.

Pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă în zilele legale libere din perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, bucureştenii pot apela la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Univesitar Sfântul Pantelimon, Sfântul Ioan Bagdasar-Arseni, Spitalul de chiurgie plastică, reparatorie şi arsuri, precum şi la Spitalul de urgenţe oftalmologice. Pentru copii, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de Spitalele Grigorie Alexandrescu şi Marie Curie, iar câteva farmacii vor avea program permanent.

Direcţiile de sănătate publică vor avea un serviciu de gardă permanent la sediile instituţiilor, respectiv în Bucureşti, la sediul din strada Spiru Haret, nr.14.

Serviciile de ambulanţă vor avea program normal, cu menţiunea că în această perioadă vor asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul de telefon unic 112.


Etichete spitaleasistenta medicala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live