Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iulie 2019
Vizualizari: 2130
Comentează add

Festivalul va avea loc intre 9 si 11 august în Cetatea Făgăraș si la Casa de Cultura a Municipiului.

ARTFESTIN revine la Făgăraș, într-o ediție cu arome europene

radiojurnal

Primaria Municipiului Făgăraș si Asociatia Culturala ArtRaising au anunțat a doua editie a festivalului Artfestin Făgăraș - un festin cultural cu arome europene - intre 9 si 11 august 2019.

 

“Ne bucurăm sa aducem Artfestin, și în acest an, aproape de iubitorii de cultură din Țara Făgărașului si de pretutindeni. Sperăm ca publicul să participe in număr cat mai mare la cele trei zile de film, teatru, carte, muzică, activitați sportive și pentru copii. Festivalul va prilejui intâlniri cu personalități precum Ivan Patzaichin, Marcel Iureș, Eugen Ovidiu Chirovici, intr-un adevărat festin cultural gazduit de Cetatea Făgărașului”, a spus Gheorghe Sucaciu, Primarul Municipiului Făgăraș. 

 

“Dacă anul trecut ne-am concentrat pe filmele americane clasice, în acest an am ales ca temă filmul european, si vom prezenta unele dintre cele mai bune pelicule, premiate la marile festivaluri europene. ArtFestin evoluează, astfel, catre un “mélange” cultural cu arome europene, unit in diversitatea sa de pasiunea pentru frumos. Vă asteptam pe toți, cu mic și mare, sa umpleți sala de cinema, de teatru și să nu ratați intalnirile cu invitații nostri”, a spus Irina-Margareta Nistor, directorul artistic al festivalului și Presedinta Asociației Culturale ArtRaising.

 

Proiecțiile speciale ale acestei ediții sunt: “Parking”, în regia lui Tudor Giurgiu, “Leto/O vara rock and roll”, “Cold War/Razboiul rece”, “Everybody knows / “Toată lumea vorbește”, ” Woman at War/”Femeie în razboi”.

 

Programul festivalului poate fi găsit aici


Etichete artfestinfagaras

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live