Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 17-a: Universitatea Craiova – FCSB Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

Joi, 25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 133
Comentează add

Rusia a masat forțe militare în apropierea graniței cu Ucraina, iar autorităţile de la Kiev, Statele Unite și NATO și-au exprimat îngrijorarea cu privire la un posibil atac rusesc.

Armata ucraineană a făcut exerciții cu tancuri în regiunea Donețk

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Armata ucraineană a anunțat că a efectuat exerciții cu tancuri în regiunea Donețk, din estul ţării, parte a unor amplificări ale activităţilor militare atât ale Ucrainei, cât și ale Rusiei.
 
Agenția Reuters apreciază că evoluțiile din ultima vreme au sporit riscul unui război deschis între cele două foste state ex-sovietice vecine.
 
Ministrul de Externe al Ucrainei a avertizat Rusia joi, 25 noiembrie, că un atac împotriva țării sale ar provoca "pierderi politice, economice și umane" și ar fi prea costisitor.
 
Rusia a masat forțe militare în apropierea graniței cu Ucraina, iar autorităţile de la Kiev, Statele Unite și NATO și-au exprimat îngrijorarea cu privire la un posibil atac rusesc, o sugestie pe care Kremlinul a respins-o ca fiind falsă.
 

Etichete RusiaDonețkUcrainamilitar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live