Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Februarie 2019
Vizualizari: 1013
Comentează add

"Dispozitivele cu laser 'Peresvet' și complexele de aviație cu rachete supersonice 'Kinjal' în regim experimental de luptă și-au confirmat caracteristicile unice", spune V. Putin.

Armata Rusiei va fi dotată cu laserul PERESVET anul acesta

sergiu-stet

 Dispozitivul laser "Peresvet".             Foto: commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=68363665.

Toate dispozitivele cu laser "Peresvet" livrate forțelor armate ale Federației Ruse vor intra în dotarea militară în luna decembrie a acestui an, a anunţat preşedintele Vladimir Putin, în cursul mesajului anual rostit miercuri, 20 februarie, în fața Adunării Federale.

"Munca la modelele și sistemele de armament performante despre care vă vorbeam în mesajul de anul trecut continuă să se desfășoare ritmic, fără întreruperi, potrivit planului. A început producția în serie a complexului 'Avangard', se derulează și un ciclu de teste ale rachetei grele intercontinentale 'Sarmat', cu o putere fără precedent. Dispozitivele cu laser 'Peresvet' și complexele de aviație cu rachete supersonice 'Kinjal' în regim experimental de luptă și-au confirmat caracteristicile unice", a spus Vladimir Putin, în cursul mesajului Adunării Federale (legislativul Federației Ruse).


Etichete Vladimir PutinRusiaPeresvetdispozitiv laserdronămilitararmatăSarmatKinjal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live