Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

22 Decembrie 2014
Vizualizari: 1624
Comentează add

DNA l-a scos de sub urmărire pe Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie Petrescu, Arhiepiscopului Tomisului, cercetat într-un dosar de luare de mită şi instigare la fals intelectual.

Arhiepiscopul Tomisului, scos de sub urmărire penală Arhiepiscopul Tomisului, scos de sub urmărire penală - Conține audio

mona-constantinescu-constanta

Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie Petrescu, Arhiepiscopului Tomisului.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa l-au scos de sub urmărire pe Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, fost decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa.

Acesta a fost suspectat de luare de mită şi instigare la fals intelectual, într-un dosar instrumentat DNA în martie 2009.

În cauză, Teodosie Petrescu a fost cercetat alături de Chiriluţă Bogdan Florin, inspector de protocol la Arhiepiscopia Tomisului, cel din urmă fiind bănuit de complicitate la luare de mită.

Potrivit DNA, în cursul lunii martie 2009, suspectul Petrescu Teodosie, în calitate de decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Univesităţii Ovidius Constanţa şi arhiepiscop al Tomisului, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 850 de euro prin intermediul suspectului Chiriluţă Bogdan Florin, inspector de protocol la aceeaşi arhiepiscopie, precum şi promisiunea unui împrumut în cuantum de 5.000 de euro, pentru ca, în schimb, să faciliteze înscrierea persoanei denunţătoare ca student în cadrul facultăţii şi hirotonisirea ca preot.

Audio: Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului.


Etichete ştiri sud-estConstanţaprelatIPSDNAteologieArhiepiscopul TomisuluiTeodosie Petrescudosarurmărire penală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live