Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Ianuarie 2017
Vizualizari: 1022
Comentează add

Semnatarii apelului amintesc faptul că mii de dosare au fost întocmite şi depuse pentru avizare la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Apel al patronatelor din turism şi industria hotelieră

radiojurnal

   Foto: ISU

Organizaţiile patronale din turism şi din industria hotelieră şi a restaurantelor fac un apel comun la toţi operatorii din acest domeniu de a se conforma de urgenţă la normele legale de siguranţă la incendiu.
 
Semnatarii apelului amintesc faptul că mii de dosare au fost întocmite şi depuse pentru avizare la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, dar că acest proces este de durată, iar termenul de intrare în legalitate expiră abia în luna iunie a acestui an.
 
Acest termen nu împiedică însă autorităţile să suspende activitatea acelor operatori care nu respectă normele de securitate la incendiu, precum şi a documentaţiilor specifice de avizare, precizează patronatele din turism şi industria hotelieră.
 
În acelaşi timp, patronii le cer autorităţilor să trateze cu responsabilitate situaţia creată de incendiul din clubul bucureştean Bamboo, astfel încât să sprijine atât publicul, cât şi operatorii din industrie pentru ca aceştia să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi normalitate, se menţionează în comunicatul primit la redacţie.  

Etichete apelpatronatele din turismindustria hoteliera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live