Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 05 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iulie 2019
Vizualizari: 362
Comentează add

Anchetatorii în cazul crimelor din Caracal au ajuns din nou, în această dimineaţă, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, cel care ieri a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete răpite.

Anchetatorii în cazul crimelor din Caracal, la locuinţa lui Gheorghe Dincă

radiojurnal

Suspectul Gheorghe Dincă, escortat de polițiști. Foto: Agerpres/AP.

Anchetatorii în cazul crimelor din Caracal au ajuns din nou, în această dimineaţă, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, cel care ieri a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete pe care le răpise.

Bărbatul acuzat de omor calificat va fi adus de la ora 12:00, din arestul Poliţiei Dolj, pentru o reconstituire a faptelor.

Gheorghe Dincă ar urma să le explice anchetatorilor cum a procedat, transmite corespondenta Radio România Actualităţi Laura Stoican.

Procurorul DIICOT Giorgiana Hosu a declarat, aseară, că au fost extinse acuzaţiile asupra lui Gheorghe Dincă, după ce au fost găsite probe în gospodăria şi în maşina acestuia care dovedesc faptul că fata de 15 ani a fost ucisă acolo.

Procurorii au indicii că şi în cazul celei de-a doua fete, dispărută acum câteva luni, inculpatul ar fi procedat la fel, dar aprofundează cercetările.


Etichete caracalcrime

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live