Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Domenico

15 Septembrie 2016
Vizualizari: 946
Comentează add

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci exotice din peisajul muzical românesc, Analia Selis s-a alăturat astazi clubului Prietenilor de la 10.

Analia Selis la "Clubul Prietenilor de la 10" Analia Selis la "Clubul Prietenilor de la 10" - Conține audio

diana-domenico

Analia Selis. Foto: facebook.com/Analia-Selis.

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci exotice din peisajul muzical românesc,Analia Selis s a alăturat astazi clubului Prietenilor de la 10.

Invitata Danielei Mihai si a lui Ionut Dragu,artista a vorbit despre copilăria fericită din Argentina,despre cei 13 ani pe care i-a petrecut în România alături de soţul său,viloncelistul Răzvan Suma, si despre cum se impleteşte în viaţa sa muzica tango cu dansul argentinian.

Şi pentru că ne aflăm în Săptămâna Europeană a tangoului,unde Analia Selis este una dintre ambasadoarele evenimentului, artista a vorbit despre concertele pe care le va susţine cu această ocazie.Primul,va avea mâine, la Casa Artelor din Bucureşti, la ora 19.

Un alt proiect foarte drag  cântăreţei de tango,se numeşte  ArgEnTANGO.Este un album  înregistrat la Sala Radio, care va fi lansat în data de 20 septembrie şi dedicat în întregime celebrului Astor Piazzolla, un "reinventator" al tango-ului".

AUDIO: Analia Selis la "Clubul Prietenilor de la 10".


Etichete Analia Selis"Clubul Prietenilor de la 10"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live