Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Noiembrie 2020
Vizualizari: 633
Comentează add

Pentru ac perioadă sunt impuse restricţii de circulaţie. Intrările şi ieşirile din localităţi vor fi strict verificate. La Cluj-Napoca prefectul nu consideră necesară carantina.

Alba Iulia-Sebeş-Blaj-Cugir-Ciugud-Abrud au intrat în carantină ptr 14 zile

radiojurnal

 

De la această oră au intrat în carantină oraşele Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Cugir, Ciugud şi Abrud. Timp de 14 zile sunt impuse restricţii de circulaţie, iar intrările şi ieşirile din aceste localităţi vor fi strict verificate, după cum a transmis corespondenta RRA, Andreea Bogdan.

Amintim că în interiorul zonei carantinate, între orele 6:00-22:00, se poate circula numai pentru anumite motive , cum ar fi:  în interes profesional, pentru asigurarea de bunuri de strictă necesitate, pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată, în scopul donării de sânge, în scop umanitar sau de voluntariat, pentru îngrijirea sau administrarea unei proprietăţi sau pentru alte motive justificate, cum ar fi îngrijirea copiilor, a vârstnicilor, a persoanelor bolnave, ori în caz de deces al unui membru de familie. Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani se vor putea deplasa în afara locuinţei motivat doar în intervalul orar 10:00-13:00.

În Sibiu, municipiul reşedinţă de judeţ şi localităţile Şelimbăr, Cisnădie şi Tălmaciu sunt de ieri în carantină, după ce rata contaminărilor a depăşit 12 cazuri la mia de locuitori.

În municipiul Bistriţa se aşteaptă avizul Institutului Naţional de Sănătate Publică pentru aplicarea aceleiaşi măsuri.

Pentru Cluj-Napoca, deşi incidenţa la 14 zile a depăşit pragul de 9 la mie, prefectul nu consideră necesară carantinarea, punând aceasta pe seama numărului mare de teste efectuate.


Etichete Alba IuliaSebeşBlajCugirCiugudAbrudcarantină14 zile

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live