Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

13 Martie 2018
Vizualizari: 827
Comentează add

Poliţia Română va încheia, până la finalul lunii, un acord-cadru pe patru ani prin care se vor achiziţiona veste antiglonţ şi anti-înjunghiere, căşti antiglonţ cu vizor şi scuturi.

Achiziţii la Poliţia Română

florin-lepadatu

 

Poliţia Română va încheia, până la finalul lunii, un acord-cadru pe patru ani prin care se vor achiziţiona veste antiglonţ şi anti-înjunghiere, căşti antiglonţ cu vizor şi scuturi antiglonţ - a anunţat şeful IGPR, Cătălin Ioniţă.

El a mai spus că de luna trecută au fost alocaţi bani pentru reabilitarea unor sedii de poliţie - atât în mediul rural, cât şi urban, iar pe 17 martie, va fi organizat un concurs pentru angajarea specialiştilor psihologi în judeţele Buzău, Bihor, Harghita, Ilfov, Inspectoratul General al Poliţiei şi Şcoala de agenţi poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina.

Cătălin Ioniţă: "A fost deja emisă o metodologie, aplicabilă la nivelul întregului minister, prin care psihologul de unitate va putea avea la îndemână o fişă de cunoaştere a angajatului, iar atunci când îl evaluează, cresc şansele ca anumite comportamente deviante să fie identificate din timp.

În plus, suntem într-un proces de evaluare a necesarului de teste psihologice care să răspundă nevoilor instituţionale, după finalizare urmând a fi derulată procedura de achiziţie.", informează Rador.


Etichete PoliţieintervenţieSIAS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live