Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian

9 Septembrie 2016
Vizualizari: 1050
Comentează add

UPDATE: Numărul persoanelor decedate în accidentul de tren din nord-vestul Spaniei a ajuns la patru.

Accident feroviar în regiunea Galicia din nord-vestul Spaniei

annamaria-damian

Accident feroviar în regiunea Galicia din nord-vestul Spaniei. Foto: Twitter.com.

UPDATE: Potrivit oficialităţilor locale, numărul persoanelor decedate în accidentul de tren din nord-vestul Spaniei a ajuns la patru.

______________________________________________

Trei oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi într-un accident de tren în regiunea Galicia, din nord-vestul Spaniei. Trenul, care transporta 60 de călători, a deraiat în apropierea gării din localitatea Porrińo. Ca urmare a accidentului, partidele politice au decis întreruperea campaniei electorale pentru alegerile regionale.

Accidentul s-a produs din cauze deocamdată necunoscute, dar martorii oculari spun că a avut loc la o distanţă mică de staţia unde trebuia să oprească.

Primarul oraşului Porrińo a declarat că trenul a deraiat după ce s-a lovit de un pod, la ieşirea dintr-o curbă. Echipajele de pompieri şi de asistenţă medicală lucrează în zonă, dar numărul răniţilor nu a fost, deocamdată, confirmat.

Se cunoaşte că trei persoane au decedat. Între ele, se află şi conductorul trenului de naţionalitate portugheză. Presa locală a transmis că cei mai mulţi pasageri nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Accidentul de astăzi aminteşte de un alt eveniment tragic petrecut în aceeaşi regiune Galicia; în urmă cu trei ani, 81 de oameni au decedat şi alţi 144 au fost răniţi la Santiago de Compostela.

Ancheta, în acest caz, a fost redeschisă de un tribunal din regiune, după ce o primă investigaţie l-a găsit vinovat pe conductorul trenului, care a scăpat cu viaţă.


Etichete Accident feroviar în regiunea Galicianord-vestul Spaniei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live