Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 09 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Iulie 2016
Vizualizari: 1114
Comentează add

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a primit de la Academia de Poliţie o notă de constatare a plagiatului.

Academia de Poliţie recomandă retragerea doctoratului lui Robert Negoiţă

radiojurnal

 Primarul Robert Negoiţă. Foto: facebook.com/Robert.Negoita.

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a primit de la Academia de Poliţie o notă de constatare a plagiatului în cazul lucrării de doctorat a primarului sectorului 3 al capitalei, Robert Negoiţă, şi recomandarea de a-i retrage acestuia titlul academic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirela Amarandei, citat de Agepress, documentele au fost primite vineri, 22 iulie.

Astăzi, într-o postare pe facebook, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' pentru a i se retrage titlul de doctor pe motiv de plagiat.

El a mai scris că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această 'modă' a titlurilor academice şi că va accepta decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.


Etichete Consiliul Naţional de Atestare a TitlurilorDiplomelor şi Certificatelor UniversitareAcademia de Poliţiedoctoratplagiatprimarul sectorului 3 al capitaleiRobert Negoiţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live