Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

31 Ianuarie 2012
Vizualizari: 5110
Comentează add

Cum ştiţi ce informaţii, interviuri şi reportaje puteţi asculta la radio? Ce ştiri au apărut? Ce articole am postat pe site? Nimic mai simplu: urmăriţi conturile noastre de Twitter.

@actualitati, @rraenglish, @rratrafic

beatrice-braileanu

Fie că doriţi să fiţi informaţi corect şi la timp, fie că vreţi un sumar actualizat permanent al emisiunilor de la radio şi al postărilor de pe siteul nostru, soluţia pe care v-o punem la dispoziţie e simplă: urmăriţi contul de Twitter @actualitati

Twitter este una dintre cele mai importante reţele sociale folosită de milioane de oameni din întreaga lume. Reţeaua Twitter e utilă nu doar pentru a propaga informaţia în timp foarte scurt, ci şi pentru a fi la curent cu noutăţile din cercurile profesionale sau cu cele din lumea vedetelor.

Puteţi accesa postările noastre pe Twitter si fără a deţine un cont pe această reţea de socializare, dar dacă doriţi, un cont pe Twitter se poate face în câţiva paşi simpli accesând twitter.com.

Aveţi apoi posibilitatea de a căuta pagina noastră - de pildă după cuvântul-cheie "actualitati" - şi daţi click pe butonul de "follow" aferent contului nostru.

Ştiri în engleză

O parte dintre ştirile noastre pot fi accesate şi în limba engleză. Dacă doriti sa va mentineti informati si pe aceasta cale, puteţi lua în considerare şi urmărirea contului nostru @RRAEnglish

Ştiri din trafic

Redacţia Radio România Actualităţi furnizează ştiri şi informaţii în timp real despre traficul din ţară - indiferent că este vorba de circulaţia pe şosele, pe calea ferată sau pe calea aerului. Urmăriţi-le şi d-voastră @RRATrafic.


Etichete twitterradioRadio România Actualităţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live