Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

28 Mai 2015
Vizualizari: 1236
Comentează add

A doua linie de gardă a spitalului Judeţean din Tulcea s-ar putea desfiinţa de luna viitoare, din cauza lipsei de personal, a anunţat managerul interimar al instituţiei.

A doua linie de gardă a spitalului Judeţean din Tulcea s-ar putea desfiinţa

irinel-calin-tulcea

Spitalul Judeţean din Tulcea. Foto: spitaltulcea.ro.

La Spitalul Judeţean din Tulcea, a doua linie de gardă s-ar putea desfiinţa de luna viitoare, din cauza lipsei de personal.

Conducerea spitalului spune că în perioada verii nu poate asigura necesarul de cadre medicale şi face apel către medicii de familie să lucreze prin rotaţie, pentru a-i trata pe pacienţi.

Asigurată de la început de aprilie prin intermediul a şapte medici de familie, a doua linie de gardă a Unităţii de Primire Urgenţă a scăzut considerabil timpii de triaj şi intervenţiile în cazurile de urgenţă medicală.

Anunţul că această linie de gardă ar putea dispărea de luna viitoare a fost făcut de managerul interimar al Spitalului Judeţean din Tulcea, doctor Tudor Năstăsescu.

În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a făcut apel către medicii de familie tulceni să vină şi să asigure continuitatea la Unitatea de Primire Urgenţe, pe timpul verii, perioadă în care titularii secţiei intră în concediu. 


Etichete ştiri sud-estTulceaSpoitalul Judeţean de Urgenţălinie de gardădesfiinţarelipsă de personal medicaldoctor Tudor Năstăsescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live