Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudia Marcu

15 Mai 2014
Vizualizari: 1059
Comentează add

La Amsterdam are loc cea de-a 20-a Adunare Generală Radio din cadrul European Broadcasting Union - Uniunea Media Publice de pe continent.

A 20-a Adunare Generală Radio din Europa

claudia-marcu

Preşedintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu. Foto: Alexandru Dolea-arhivă.

La Amsterdam are loc cea de-a 20-a Adunare Generală Radio din cadrul European Broadcasting Union - Uniunea Media Publice de pe continent.

Reprezentanţii radiourilor publice discută strategiile de viitor pentru radiourile din Europa, a declarat preşedintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu.    

"Mediile publice din Europa traversează un moment dificil, atât din punct de vedere financiar, din punct de vedere organizaţional. Atacul mediilor private, dacă-l putem numi aşa - şi pe bună dreptate, pentru că, de fapt, toţi evoluăm în aceeaşi piaţă - este unul destul de agresiv. Mediile publice cred că au ajuns într-un moment în care au realizat că, dacă nu schimbă lucruri fundamentale în structura lor, în orientarea lor, în adaptarea lor la prezent, vor avea de pierut" a mai spus preşedintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu.

Ovidiu Miculescu a menţionat că, în peisajul european, Radioul public din România are o poziţie privilegiată, atât din punct de vedere financiar, cât şi din cel al audienţei la nivel naţional şi regional.
 


Etichete AmsterdamAdunare Generală RadioEuropean Broadcasting Unionpreşedintele director general al SRROvidiu MiculescuRadioul public

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live