Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Decembrie 2015
Vizualizari: 735
Comentează add

În Republica Moldova, 14 deputaţi ai Partidului Comunist au decis să părăsească formaţiunea şi să creeze Platforma Social-Democratică Pentru Moldova.

14 deputaţi ai Partidului Comuniştilor din R Moldova părăsesc formaţiunea

radiojurnal

Foto: radiochisinau.md.

14 deputaţi ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova. părăsesc formaţiunea şi creează Platforma Social-Democratică Pentru Moldova.

În Republica Moldova, 14 deputaţi ai Partidului Comunist au decis să părăsească formaţiunea şi să creeze Platforma Social-Democratică Pentru Moldova.

Potrivit postului Radio Chişinău, anunţul a fost făcut astăzi de liderul acestei facţiuni parlamentare, Violeta Ivanov, care a explicat că deputaţii demisionari au luat decizia respectivă pentru a oferi o şansă Republicii Moldova.

Această regrupare de pe scena politică de la Chişinău are loc în contextul în care preşedintele Nicolae Timofti a amânat pentru astăzi anunţarea unui candidat la funcţia de premier, după ce vineri partidele pro-europene nu au ajuns la o soluţie comună în susţinerii candidaturii.(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 21 decembrie, ora 12:01)/mdudea/gioan


Etichete Republica MoldovaPartidul Comuniştilor din Republica MoldovaPlatforma Social-Democratică Pentru MoldovaVioleta Ivanov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live