Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 01 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

24 Iulie 2018
Vizualizari: 489
Comentează add

Unul dintre motivele petrecerii unei perioade de timp în mănăstire este de a mulţumi celor care i-au ajutat. 11 dintre jucători vor petrece nouă zile în meditaţie şi rugăciune.

11 băieţii salvaţi din o peşteră din Thailanda vor deveni călugări budişti

sergiu-stet

 

Majoritatea băieţilor din echipa de fotbal care a rămas blocată într-o peşteră inundată din Thailanda, timp de două săptămâni, înainte de a fi salvaţi, vor începe în curând procesul de a deveni călugări budişti novici.

Unul dintre motivele petrecerii unei perioade de timp în mănăstire este de a mulţumi tuturor celor care i-au ajutat. 11 dintre jucători vor petrece nouă zile în meditaţie şi rugăciune.

Antrenorul lor, care a fost criticat că i-a dus în peşteră dar şi lăudat pentru că i-a ajutat să supravieţuiască, li se va alătura. Băieţii vor fi raşi pe cap înainte de ceremonia care are ca rol purificarea sufletelor lor, care au fost tulburate în timpul grelei încercări prin care au trecut.

Cel de-al doisprezecelea băiat salvat din peşteră este de religie creştină astfel că nu se va alătura colegilor săi de echipă la această ceremonie de purificare budistă.


Etichete Thailanda,peşterăfotbalbăieţi salvaţicălugări budiştireligieceremonie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live