Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Noiembrie 2020
Vizualizari: 990
Comentează add

Au fost găsite mari cantităţi de droguri și peste 60 de persoane sunt audiate. Au participat aproape toţi procurorii DIICOT şi 3.000 poliţişti, jandarmi, polițiști de frontieră.

Ziua Z - Percheziţii şi descinderi în Bucureşti şi în 28 de judeţe din ţară

radiojurnal

 

Aproape 500 de percheziţii şi 130 de descinderi au avut loc în Bucureşti şi în 28 de judeţe, la care au participat aproape toţi procurorii DIICOT şi 3.000 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră, într-un demers pe care Ministrul de Interne l-a numit ”Ziua Z”. 

Au fost descoperite importante cantităţi de droguri, iar peste 60 de persoane sunt audiate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. În municipiul Caransebeş au fost descoperite peste o sută de ghivece cu plante de cannabis, iar în Giurgiu, 20 de persoane cu vârste între 22 şi 35 de ani sunt cercetate pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. 

În judeţul Argeş, percheziţiile efectuate la membrii unei grupări de proxeneţi au condus la audieri 24 de persoane. De asemenea, procurorii DIICOT din Timişoara şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat 16 percheziţii domiciliare şi pe raza judeţelor Timiş, Hunedoara, Arad şi Ilfov pentru o cauză vizând destructurarea unei grupări care se ocupa cu trafic de migranţi aduşi ilegal din Siria, Irak şi Turcia, au transmis corespondenţii RRA.


Etichete 500 de percheziţii130 de descinderiîn Bucureşti28 de judeţediicotdroguri de risc şi mare risc60 audieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live