Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

30 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1273
Comentează add

Astăzi, de la ora locală 14:00, este programată repetiţia ceremoniei de mâine, la festivităţi urmând să ia parte atât militarii români dislocaţi în teatrul de operaţii.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la baza militară din Kandahar Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la baza militară din Kandahar - Conține video

ilie-pintea

Militari ai Batalionului 280 Infanterie Protecția Forței Brave Hearts (foto: Ilie Pintea)

Ziua Naţională va fi sărbătorită inclusiv în teatrele de operaţii unde sunt dislocaţi militari români.

Pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României sunt aproape de final aici, la Kandahar, unde mâine vor avea loc festivităţile dedicate zilei de 1 Decembrie, dar şi un ceremonial specific.

Comandantul Batalionului 280 Infanterie Protecţia Forţei Brave Hearts, locotenent colonelul Cristinel Colibaba.

Cristinel Colibaba: Avem pregătit aici, în Kandahar, un ceremonial militar şi religios. Ulterior vom avea nişte standuri de prezentare şi promovare a României, de asemenea, standuri de prezentare a echipamentului şi armamentului din dotarea militarilor români. Avem confirmată prezenţa comandantului TAAC-South, generalul de brigadă Lathrop, de asemenea, avem colegii noştri, comandanţi de structuri, de manevră sau de sprijin prezenţi şi dislocaţi în baza militară Kandahar.

Postul nostru de radio participă la ceremoniile din Afganistan cu o expoziţie de fotografie inedită pentru baza militară de la Kandahar.


Cristinel Colibaba: O premieră pentru baza militară Kandahar, cu sprijinul celor de la Radio România Actualităţi, va fi un vernisaj al expoziţiei "Afganistan - Chipuri ale războiului", în memoria sublocotenentului post-mortem Mădălin Stoica.

Astăzi, de la ora locală 14:00, este programată repetiţia ceremoniei de mâine, la festivităţi urmând să ia parte atât militarii români dislocaţi în teatrul de operaţii, cât şi partenerii din cadrul misiunii Resolute Support.

VIDEO:


Etichete Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la baza militară din Kandaharafganistanromaniamisiune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live