Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

1 Februarie 2019
Vizualizari: 668
Comentează add

Ziua Mondială a Cititului cu voce tare

andreea-bogdan

Foto: Arhiva/ Gaudeamus

Ziua Mondială a Cititului cu voce tare va fi celebrată astăzi la Alba Iulia. Clubul de carte din municipiu invită copiii dar şi părinţii la o sesiune de lectură dar şi de discuţii inedite.

Reporter: Andreea Bogdan - Fiecare copil merită să i se citească 20 de minute pe zi începând din prima zi a vieţii sale şi până mult după ce deja poate citi singur - acesta este mesajul pe care clubul de carte "Cu copiii la poveşti" alături de cei de la "Citim împreună România" vor să-l transmită.

Suntem invitaţi la lectură la Alba Iulia astăzi, de la ora 18:00, atunci când micuţii vor citi împreună o poveste amuzantă cu şoricelul de câmp Ronţ şi soricelul de casă Chiţ, o carte în care doi prieteni au păreri diferite şi fiecare consideră că are dreptate, ajunge ca atât pe copii, cât şi pe părinţi să-i convingă până la final că adevărul poate fi acelaşi chiar şi cu păreri opuse. În cadrul întâlnirii nu vor lipsi nici atelierele creative. Chiţ şi Ronţ au nevoie de o navă spaţială ca să ajungă la lună, iar copiii vor crea una pe care o vor folosi să-i ducă cu gândul departe, la marea lume a cunoaşterii.

Ziua Mondială a Cititului împreună va fi sărbătorită şi prin activitatea "Zicem ca să ştim".

Copiii vor să afle cât mai multe, astfel că în cadrul evenimentului de la Alba Iulia vor putea adresa întrebări şi vor primi răspunsuri.

Sunt invitaţi, alături de copii şi părinţii, bunicii sau prietenii, mai ales că, e important de spus, nu se percepe taxă de participare.


Etichete Ziua Mondială a CitituluiAlba Iulia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live