Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2019
Vizualizari: 405
Comentează add

Feribotul cu care trebuiau să revină în Grecia continentală s-a defectat. Oamenii se plâng că nu au unde să stea pe insulă, locurile de cazare fiind ocupate. Unii nu mai au bani.

Zeci de turişti români blocaţi de 2 zile pe insula grecească Samotraki

radiojurnal

 

Câteva zeci de turişti români sunt blocaţi de aproape două zile pe insula grecească Samotraki, după ce feribotul care asigura legătura cu Grecia continentală s-a defectat.

Oamenii se plâng că nu au unde să stea pe insulă, întrucât locurile de cazare sunt pline, iar unii dintre ei nu mai au nici bani.

Ministerul de Externe de la Bucureşti a publicat încă de vinerea trecută o atenţionare de călătorie pentru Grecia, prin care românii care se aflau sau doreau să călătorească în zonă erau informaţi că nava care asigură transportul autovehiculelor pe ruta Alexandroupoli, Insula Samothraki şi retur s-a defectat, iar cursa nu se mai poate efectua.

În acelaşi comunicat se menţiona că transportul pasagerilor este asigurat doar de o ambarcaţiune auxiliară şi că se caută soluţii pentru deblocarea situaţiei, fără a fi precizat un orizont de timp.  


Etichete SamotrakiGreciaferibot

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live