Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2022
Vizualizari: 211
Comentează add

Câteva zeci de persoane vor fi duse pentru audieri la DIICOT Arad, fiind suspectate de implicare în activităţi infracţionale.

Zeci de percheziții în mai multe judeţe au loc în această dimineață

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Zeci de percheziţii au loc în judeţele Arad, Timiş, Cluj, Iaşi şi Caraş-Severin, fiind vizaţi membrii unui grup organizat specializat în traficul de migranţi şi de droguri.

Potrivit Poliţiei, vara trecută, grupul, format din peste 40 de persoane, a acţionat în vestul ţării pentru a face trafic de migranţi în schimbul unor beneficii materiale importante.

Migranţii proveneau din Orientul Mijlociu, trecuseră ilegal frontiera României şi se adăposteau în judeţul Timiş, în special în Timişoara, de unde urmau să fie duşi spre destinaţiile finale, Austria şi Germania.

Poliţia mai precizează că în prima parte a acestui an, unii dintre membrii grupului ar fi deţinut şi vândut, fără drept, droguri de mare risc şi droguri de risc unor consumatori din judeţele Arad, Timiş şi Caraş Severin.

Câteva zeci de persoane vor fi duse pentru audieri la DIICOT Arad, fiind suspectate de implicare în activităţi infracţionale.


Etichete DIICOTAradmigranțidroguri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live