Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iunie 2019
Vizualizari: 621
Comentează add

Circulaţia rutieră a fost temporar afectată pe drumuri judeţene şi pe drumuri naţionale.

Zeci de locuinţe, curţi, subsoluri şi anexe, inundate de ploile de ieri

radiojurnal

  Foto: Ioan Suciu

Zeci de locuinţe, curţi şi subsoluri sau anexe au fost afectate de ploile torenţiale din cursul zilei de ieri.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Afacerilor Interne, fenomenele hidro-meteorologice s-au manifestat judeţele Arad, Argeş, Alba, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Ilfov, Neamţ, Sălaj, Timiş, Teleorman, Vaslui şi Vrancea, iar efectivele MAI şi autorităţile locale au intervenit de urgenţă.

Circulaţia rutieră a fost temporar afectată pe DN 7 din Judeţul Arad, pe DN 73D din Judeţul Argeş şi pe trei drumuri judeţene, pe DJ 203K din Judeţul Buzău, pe DJ 205D din Judeţul Vrancea şi pe DJ 609 din Judeţul Timiş.

Ministerul Sănătăţii le-a cerut reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică să colaboreze cu autorităţile locale şi să pună în aplicare acţiunile din planul de măsuri pentru asigurarea asistenţei medicale în zonele afectate de inundaţii.

Potrivit unui comunicat de presă, populaţia va fi supravegheată din punct de vedere epidemiologic, iar calitatea apei potabile va fi monitorizată.

Pentru prevenirea îmbolnăvirilor oamenii din zonele afectate de inundaţii sunt sfătuiţi să consume apa îmbuteliată, să nu bea apa direct din fântâni sau de la robinet, să utilizeze pentru prepararea alimentelor, apă fiartă şi răcită, să consume alimente ambalate sau bine preparate termic. 


Etichete Zeci de locuinţecurţisubsolurianexeploi torenţialeinundaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live