Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

13 Decembrie 2010
Vizualizari: 1568
Comentează add

Acoperişul gonflabil al arenei Minneapolis Metrodome, pe care îşi dispută partidele echipa de fotbal american Minnesota Vikings, s-a rupt în timpul unei furtuni de zăpadă.

Zăpada rupe acoperişul unui stadion de fotbal american Zăpada rupe acoperişul unui stadion de fotbal american - Conține video

Arena Minneapolis Metrodome. Foto: Reuters.

Acoperişul gonflabil al arenei Minneapolis Metrodome, pe care îşi dispută meciurile echipa de fotbal american Minnesota Vikings, s-a rupt în timpul unei furtuni de zăpadă, transmite Reuters.

Zăpada a acoperit terenul de fotbal al echipei Minnesota Vikings.

Potrivit unuia dintre responsabilii companiei care administrează arena, pagubele sunt în curs de evaluare, acesta neputând oferi alte detalii în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Meciul pe care Minnesota Viking urma să-l dispute duminică pe teren propriu cu New York Giants fusese deja amânat pentru luni, iar acum urmează să fie reprogramat.

Oraşul Minneapolis şi regiunile învecinate au fost lovite de un viscol foarte puternic, stratul de zăpadă depăşind 50 de centimetri în anumite zone.

Ciclonul puternic, care a adus în statele din jumătatea de vest a Statelor Unite ale Americii un val de frig şi zăpadă, se îndreaptă în prezent spre estul teritoriului american, transmite BBC.

Duminică, mai multe magistrale auto au fost blocate în regiunile afectate de ninsoare şi viscol.

Viscolul a lovit cu furie Iowa, Michigan, Minnesota, Ohio, Dakota de Sud, Wisconsin, Illinois şi Missouri.

Drept urmare, mii de zboruri au fost anulate sau reprogramate.

Numai pe aeroportul internaţional O'Hare din Chicago, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai mult de 1.200 de zboruri, în timp ce pe un alt aeroport din apropiere au fost anulate încă 250 de zboruri.


Etichete MinneapolisMetrodomeacoperişzăpadăVikingciclon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live