Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

24 Ianuarie 2012
Vizualizari: 1494
Comentează add

Potrivit reprezentanţilor siteului, numărul de înregistrări video încărcate pe youtube în fiecare minut a crescut de 10 ori din 2007, ajungând la 60 de ore de încărcare video pe minut.

Youtube atrage "peste patru miliarde de accesări zilnic"

beatrice-braileanu

Foto: Arhivă Reuters.

În ultimele 8 luni, youtube a cunoscut o creştere cu 25% în ceea ce priveşte numărul de accesări zilnice şi o creştere de 30% a numărului de înregistrări video încărcate într-un minut, au declarat reprezentanţii siteului, potrivit AFP.

Astfel youTube a anunţat luni că la fiecare minut sunt încărcate câte 60 de ore de înregistrări pe acest site şi că, în prezent, se înregistrează peste 4 miliarde de accesări pe zi.

La origine un simplu site de partajare de videoclipuri făcute de amatori, YouTube a oferit din ce în ce mai mult programe profesioniste şi filme.

Site-ul a atras astfel din ce în ce mai multă publicitate.

Google a cumpărat YouTube în 2006, pentru 1,65 de miliarde de dolari.

"În 2007, am început cu şase ore (de înregistrări video, n.r.), apoi în 2010 eram la 24 de ore, apoi la 35, apoi la 48", a comunicat YouTube pe blogul său.

"Iar acum se încarcă 60 de ore de înregistrări video pe minut, o creştere cu 30% în opt luni. Cu alte cuvinte, încărcaţi o oră de înregistrări video pe YouTube în fiecare secundă", au mai spus reprezentanţii site-ului.


 


Etichete youtubeaccesăriînregistrări video

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live