Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2013
Vizualizari: 1528
Comentează add

În luna decembrie, pachetele oferite de agenţiile de turism la 13 hoteluri de 2, 3 şi 4 stele au preţuri mai mici decât la recepţie pentru 2 nopţi de cazare cu mic dejun inclus.

Weekend-uri la preţuri reduse în Bucureşti

radiojurnal

Patronatele din turism lansează la sfârşitul săptămânii programul "Weekend în Bucureşti", care oferă preţuri reduse pentru cazare în capitală în luna decembrie.

Pachetele oferite de agenţii la 13 hoteluri de 2, 3 şi 4 stele au preţuri mult mai mici decât la recepţie pentru 2 nopţi de cazare cu mic dejun inclus - între 159 şi 259 de lei, preţ maximal pentru următoarele 3 weekenduri.

În Bucureşti sunt programate în următoarea perioadă numeroase evenimente culturale: târguri de sezon, expoziţii sau concerte, la care ar putea participa şi mai mulţi turişti veniţi din restul ţării, spune coordonatoarea programului, Teodora Pilaf, de la Federaţia Patronatelor din Turism.

"Mulţi dintre români doresc să ajungă în capitală pentru a face cumpărături de Crăciun, pentru a participa la tot felul de manifestări. Mulţi vin să stea la rude, prieteni şi ne-am gândit că ar fi mai bine să creăm nişte preţuri preferenţiale. Reducerile ajung cam la 65%", a explicat Teodora Pilaf.  

Potrivit acesteia, pe viitor, programul ar putea fi desfăşurat şi în alte perioade ale anului, în încercarea de a transforma Bucureştiul într-o destinaţie de city-break.

"Noi încercăm să-i determinăm pe români să vină în Bucureşti tocmai prin preţuri mai scăzute şi ne gândim pe viitor că am putea să desfăşurăm acest program nu numai în luna decembrie, probabil că şi în alte perioade ale anului, tocmai pentru a transforma Bucureştiul într-o destinaţie de city-break nu numai pentru străini, ci şi pentru români, deşi ne dorim şi pentru străini, bineînţeles, să vină cât mai mulţi în Bucureşti", a spus Teodora Pilaf.

Programul "Weekend în Bucureşti" este iniţiat de Federaţia Patronatelor din Turism şi Asociaţia Agenţiilor de Turism din România.

Pe paginile de internet ale acestora găsiţi mai multe detalii, precum şi liste cu agenţiile şi hotelurile participante sau cu evenimentele programate în această perioadă în capitală.


Etichete Ştiri Bucureştiprogramturismreducerihoteltârgpreţcazare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live