Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

28 Ianuarie 2019
Vizualizari: 413
Comentează add

Vremea nefavorabilă din ultimele zile a creat probleme în ţară în privinţa alimentării cu energie electrică.

Vremea nefavorabilă din ultimele zile a creat probleme

florin-lepadatu

 

Vremea nefavorabilă din ultimele zile a creat probleme în ţară în privinţa alimentării cu energie electrică.

Conform ultimelor date, duminică seară mai erau 62.000 de gospodării fără curent, din cele 150.000 câte fuseseră afectate iniţial.

Potrivit Ministerului Energiei, cele mai mari probleme au fost în judeţele Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Buzău, Dâmboviţa, dar şi în Ialomiţa.

Reporter Clementina Tudor : "Ultimele drumuri impracticabile în Ialomiţa sunt: DJ 102 H pe tronsonul Miloşeşti-Reviga şi DJ 306, între Albeşti şi Andrăşeşti, care au rămas închise din cauza arborilor căzuţi pe carosabil.

În privinţa alimentării cu energie electrică se menţine situaţia cu lipsa totală sau parţială a tensiunii în 24 de localităţi.

Din totalul de 52.000 de abonaţi afectati în Ialomiţa mai au de aşteptat remedierea avariilor la reţelele de energie electrică 23.000, ceilalţi fiind alimentaţi în mare parte prin grupuri electrogene de la IGSU care a adus în Ialomiţa 17 mari generatoare la care se adaugă 32 de grupuri de la societatea furnizoare de energie electrică.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe a luat hotărârea ca, în localităţile în care lipseşte alimentarea cu energie electrică, să se decidă la nivel local în privinţa sistării cursurilor.

Cât despre cazurile medicale, în majoritate, acestea sunt de gripă şi au ocupat la refuz Spitalul Judeţean de Urgenţe din Slobozia.

Principala unitate medicală din Ialomiţa nu a putut să facă externări pe parcursul celor trei zile de cod portocaliu, iar acum, odată cu deschiderea drumurilor judeţene, se înregistrează un val nou de pacienţi."

În ţară, se circulă normal pe toate autostrăzile şi drumurile naţionale.

Mai este în vigoare o restricţie, pe DN 67 C Novaci - Rânca, în judeţul Gorj, valabilă doar pentru autovehiculele de mare tonaj.

În traficul feroviar şi aerian nu sunt probleme, la această oră.


Etichete Vreme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live