Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Decembrie 2019
Vizualizari: 684
Comentează add

Urmează o noapte în care numeroşi oameni vor participa la evenimentele organizate în spaţiile publice din marile oraşe ale ţării.

Vremea de Revelion

radiojurnal

Foto: Carmen Vulcan

Doar câteva ore ne despart de anul 2020. Urmează o noapte în care numeroşi oameni vor participa la evenimentele organizate în spaţiile publice din marile oraşe ale ţării.

Cel mai mare spectacol va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, unde Primăria Cpitalei anunţă că vor concerta artişti români şi din străinătate.

Vremea va fi una bună pentru stat afară - cu temperaturi uşor ridicate pentru această perioadă şi fără precipitaţii - spune meteorologul Oana Catrina. 

Oana Catrina: Sub aspect termic, valorile de temperatură vor marca o creștere în cea mai mare partea a țării. Se vor semnala precipitații slabe mixte în Moldova, vor favoriza depuneri de polei, iar seara și noaptea precipitații mixte și în partea de sud-est a țării. La munte, în Maramureș și în Transilvania vor fi ninsori slabe și doar ninsori izolate, deci nu pe arii extinse. Valorile termice în noaptea de Revelion se vor situa în jurul a celor normale pentru perioada în care ne aflăm, acetea urmând a se încadra, în general, între -8 și 1 grad Celsius.


Etichete vremerevelion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live