Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

1 Mai 2022
Vizualizari: 400
Comentează add

Din Năvodari şi Mamaia, până în Vama Veche, oamenii se bucură de mare şi de soare. Falezele, plajele şi terasele din staţiuni sunt astăzi la mare căutare.

Vreme frumoasă pe litoral de 1 Mai

sorin-cealera-constanta

 Arhivă Foto: Sorin Cealera

1 Mai a venit cu vreme frumoasă pe litoral, unde aproximativ 30 de mii de turişti petrec primul weekend din noul sezon estival.

Din Năvodari şi Mamaia, până în Vama Veche, oamenii se bucură de mare şi de soare. Falezele, plajele şi terasele din staţiuni sunt astăzi la mare căutare.

Festivalurile de muzică și petrecerile pe plajă au ținut capul de afiș și azi-noapte pe litoral, unde tinerii au întâmpinat ziua de 1 mai cum știu ei mai bine.


-: A început într-un final, după doi ani de pandemie. Pentru petrecere pe plajă, pentru festivaluri, pentru ieșit cu prietenii, super.


Reporter: În sfârșit liberi, nu?


-: Da, în sfârșit!


Reporter: Dacă tinerii au petrecut mai ales în Mamaia Nord, Costinești și Vama Veche, o mulțime de turiști au sosit la mare pentru relaxare. În Mamaia, Constanța, Eforie sau Neptun oamenii au luat la pas stațiunile, în familie, și nu au ratat o plimbare pe plajă, mai ales că vremea ține astăzi cu turiștii.


Reporter: Cum vi se pare litoralul?


-: Mă așteptam să fie mai aglomerat, în rest e ok. Pare curat. Până diseară ne bucurăm de aerul curat și diferit de cel din București.


-: E foarte bine la mare, e soare, marea, e cel mai important.


-: Mi se pare foarte frumos, deoarece marea este minunată.


Reporter: Constănțenii au plecat la iarbă verde pentru un grătar în zonele împădurite din județ, ca de 1 Mai. Falezele, plajele și terasele din stațiune au fost şi ele preferate, astăzi, de localnici și de turiști.


Etichete litoral1 maivacantamareturisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live