Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

8 August 2010
Vizualizari: 1246
Comentează add

Un cuplu din Marea Britanie a fost amendat cu 80 de lire pentru daune penale după ce o vecină i-a reclamat la poliţie că au stricat gardul dintre proprietăți după ce l-au vopsit.

Vopsirea gardului, "daună penală"

paul-poterasi

Poliţiştii din Marea Britanie au amendat un cuplu cu 80 de lire după ce o vecină i-a reclamat că i-au distrus gardul. Foto: AFP.

Un cuplu din Marea Britanie care şi-a vopsit partea lor de gard a fost amendat de poliţie cu 80 de lire pentru "daune penale", după ce un vecin s-a plâns, potrivit Telegraph.

Poliţiştii s-au deplasat la casa lui Kay Balsdon şi a partenerului ei Chris Bates şi i-au ameninţat cu urmărirea penală în cazul în care refuză să accepte amenda pe loc.

Un vecin de alături a pretins că vopseaua domnului Bates, într-o nuanţă numită "verde de pădure", a distrus gardul din partea lui.

"Când poliţişti s-au întors la uşa mea am crezut că este o glumă. Nu am putut să cred", a declarat doamna Balsdon, în vârstă de 47 de ani.

Aceasta a adăugat că gardul era puţin uscat şi începuse să se deformeze.

"Ne-am gândit să îl facem verde pentru a fi la fel cu restul gardului nostru. Am fost foarte atenţi şi am folosit o pensulă în loc de un pulverizator, dar se pare că puţin ar fi trecut prin gard. Vecina a devenit foarte supărată şi a început să facă o criză", a mai afirmat doamna Balsdon.

Ea a adăugat că vecina sa a sunat la poliţie.

"Poliţiştii au afirmat că au de gând să emită o amendă şi ne-au avertizat că dacă nu plătim am putea merge la tribunal şi să fim nevoiţi să achităm mai mulţi bani. Deci am plătit", a mai spus Kay Balsdon.

Totuşi, poliţia din Hampshire a decis anularea şi restituirea amenzii după ce a reanalizat cazul.


Etichete gardMarea Britaniecupluamendăvopseală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live