Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

16 Octombrie 2012
Vizualizari: 5238
Comentează add

Miercuri 17 octombrie de la ora 21.05 Vlad Ivanov este invitatul emisiunii Semnături celebre. Mari actori în dialog cu Cristina Sârbu.

Vlad Ivanov

mihaela-helmis

Actorul Vlad Ivanov.

"Am primit succesul cu mintea limpede" afirmă Vlad Ivanov, unul dintre cei mai interesanţi actori ai filmului românesc contemporan.

A lucrat cu Cristian Mungiu la 4,3,2 (2007), cu Corneliu Porumboiu în Poliţist adjectiv ( 2009), cu Radu Mihăileanu în Le concert/ Concertul ( 2009).

Pe scenele bucureştene, în actuala stagiune poate fi vazut în roluri memorabile precum Ivanov, din piesa cu acelaşi titlu de Cehov, la teatrul Bulandra.

Lucrează mult în străinătate, are un impresar englez şi a optat pentru statutul de liber profesionist care îi asigură libertatea de mişcare. Este un om modest şi binevoitor.

Drumul carierei sale a început la Botoşani iar acomodarea cu capitala nu a fost uşoară: „Am avut probleme de adaptare cu Bucureștiul, dar am învățat să mă apăr ca să nu-mi fie alterat fondul bun de acasă.

E foarte important să conștientizezi cum să ți-l aperi.” A fost vanzator intr-un butic din Gara de Nord din Bucureşti şi a ajuns să calce pe covorul roşu de la Cannes.

Actorul are multe de povestit si o face miercuri 17 octombrie, de la ora 21,05 când Vlad Ivanov este invitatul emisiunii Semnături celebre. Mari actori în dialog cu Cristina Sârbu.


Etichete mari actorimari regizoriVlad Ivanov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live