Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Martie 2019
Vizualizari: 828
Comentează add

Cu o zi înainte de această vizită în Transcarpatia, preşedintele Petro Poroşenko a fost în estul ţării, unde s-a întâlnit cu militarii care luptă pe linia frontului din Donbas.

Vizită a preşedintelui Ucrainei în regiunea Transcarpatia

sergiu-stet

       Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.          Foto: Arhivă.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, vizitează vineri, 15 martie, regiunea Transcarpatia, unde va participa la reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională.
 
"Transcarpatia este cea mai aproape de Europa. Nu doar din punct de vedere geografic, ci şi pentru că ritmul schimbărilor înregistrate aici în ultimii patru ani este cu adevărat impresionant. Aici, comunitățile văd perspective, creează strategii de dezvoltare, înțeleg profund toate aspectele societății", a scris Poroşenko pe Facebook.
 
Potrivit presedintelui Ucrainei, cel mai important lucru este că, în Transcarpatia, obiectivele comune se stabilesc pe calea dialogului, cu implicarea fiecărui membru al comunităţii. "Astăzi, la reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională, împreună cu reprezentanţii comunităților din Transcarpatia, vom vorbi despre situația actuală și despre planurile de viitor", a adăugat Poroșenko.
 
Cu o zi înainte de această vizită în Transcarpatia, preşedintele Petro Poroşenko a fost în estul ţării, unde s-a întâlnit cu militarii care luptă pe linia frontului din Donbas.

Etichete TranscarpatiaPetro PoroșenkoDonbasUcrainaconsiuliul de dezvoltare regională

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live