Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1531
Comentează add

Miercuri, pe agenda de discuții cu asistentul Secretarului de Stat, Victoria Nuland, s-ar putea afla şi relaţiile economice dintre cele două state, a spus la RRA, Bogdan Aurescu.

Visa Waiver pe agenda discuțiilor cu Victoria Nuland Visa Waiver pe agenda discuțiilor cu Victoria Nuland - Conține video

radiojurnal

Ministrul de externe Bogdan Aurescu în studioul RRA. Foto: Alexandru Dolea.

Asistentul Secretarului de Stat american pentru Afaceri europene, Victoria Nuland va discuta miercuri cu ministrul român de externe, Bogdan Aurescu despre dimensiunea politico-militară a parteneriatului strategic şi baza anti-rachetă de la Deveselu, dar şi despre eventualitatea înlăturării sistemului de vize pentru cetăţenii români.

Bogdan Aurescu a precizat, la emisiunea "Probleme la Zi" de la Radio România Actualităţi, că pe agendă s-ar putea afla şi relaţiile economice dintre cele două state.

"Vom discuta şi despre aspectele economice ale relaţiilor bilaterale, vom discuta despre problematica Visa Waiver, despre înlăturarea regimului de vize pentru cetăţenii romani care călătoresc, care vor să călătorească in SUA, vom vorbi despre multe alte aspecte care ţin de relaţia bilaterală", a spus Bogdan Aurescu.

Ministrul român de externe, Bogdan Aurescu a mai precizat în aceeaşi emisiune că tot miercuri, va avea convorbiri şi cu şeful diplomaţiei britanice, Philip Hammond despre priorităţile în regiune, politica de extindere a Uniunii Europene, perspectivele europene ale Republicii Moldova, libera circulaţie în spaţiul european şi contextul creat de atantatele de săptămâna trecută din Franţa.

Video: Ministrul de externe Bogdan Aurescu la RRA.


Etichete Victoria NulandBogdan AurescuRRADeveseluSUAparteneriatvizeMarea BritaniePhilip HammondRepublica MoldovaFrantaVisa Waiver

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live